Hadsel Kommune med Secure Access

Hadsel kommune har nå installert 26 Xerox Secure Access kortlesere på alle sine Xerox MFP maskiner.  

Dette gjelder alle skoler i kommunen, de forskjellige etater og institusjoner.

«Dette var en vurdering vi gjorde for å øke sikkerheten på utskrift og scann. I dag er muligheten for at sensitive opplysninger kommer i feile hender mye mindre etter at vi installerte systemet.Brukerne har kun en skriver installert på sin pc,  men kan skrive ut på hvilken som helst printer i Hadsel Kommune sitt nettverk. Grunnen er at utskriftsjobben følger kortet til brukeren. Dette gjør oss mer fleksibel i det daglige arbeid. En annen ting vi ser nå er at printvolumet er blitt redusert i den tiden vi har kjørt systemet. Brukerne sletter de testutskriftene som før bare ble printet ut».

IKT-leder Kjell-Bjarne Pettersen på bildet.

Webp.net-resizeimage

 IMG_9756