Øst-Lofoten og gode kunder de siste årene

Øst-Lofoten og gode kunder de siste årene

Vi har gjennom mange år hatt mange gode kunder som gjevnlig fornyer sitt Xerox-utstyr fra oss. Dette er noe vi er veldig takknemlige for og som gjør at vi kan holde et høyt servicenivå på utstyr og personell.

Mange av disse kundene benytter i dag fullverdige Work Centre maskiner i ulike klasser. Noen av vår kunder i denne regionen er Vågan Eiendom KF, Secora, Sparebank 1 N-Norge, NESO, Austlofoten VGS, Asplan Viak, Kystverket, K.Paulsen & Sønner, DNG NorgeCONSIS, Adv. Robertsen, O. Marhaug, Dahlberg & Sønner  og mange fler. 

For oss er det viktig og kunne holde et høyt service og kompetansenivå – for nye som eksisterende kunder  – i årene fremover, og det er alle våre lojale kunder i denne regionen svært delaktige i.

Vi håper dette samarbeidet kan fortsette i mange år fremover og ønsker samtidig potensielle nye kunder velkommen innom oss eller ta gjerne kontakt.

Legger ved et bilde fra en av våre leveringer i Vågan